Stockholm

Nu har maken och jag varit några dagar i Stockholm och passat sonens katt. Jag passade på att träffa en av mina trevliga kurskamrater från Feng Shui kursen. Vi var ute och fikade och hade trekvart på oss. Hon skulle ha barndop till helgen, så hon hade fullt upp att göra. Men det var så himla roligt att träffas igen. Jag tror att vi skulle kunnat prata i flera timmar. Det är så roligt att utbyta tips och idéer. Hela gruppen har bestämt återträff i september och då kommer vi att ha massor att prata om.

Lördagen tillbringade vi i Ulriksdals slottsträdgård. Där var mycket människor i rörelse. Det spelades boule på grusgångarna och många promenerade omkring precis som vi och njöt av det fina vädret. Vi passade på att titta in hos Bosse Rappne och handla lite också. Vad det finns många fina växter.  Vi fick lite tips till vår trädgård så vi får väl se vad det blir framöver.

Här är lilla törstiga Bianca som tycker om att dricka direkt från vattenkranen.

”Avund är den uppriktigaste formen av smicker”  sagt av J S Collins.

5 svar på ”Stockholm

 • 9 juni 2009 kl. 09:34:01
  Permalänk

  Så du har varit kattvakt 🙂 Jag är hundvakt till min ena son som tagit med sig sambon till Kreta. De ska bli föräldrar i oktober och kom på hastigt och lustigt att de skulle ta lite semester innan…så nu blir jag farmor igen och lilla Viggo får en liten kusin 🙂
  Det är ingen liten sak som jag har hand om…en Rhodesian Ridgeback som stänker ner överallt när han dricker vatten 🙂
  Glad att mitt hundliv är över på fredag morgon.
  Sen är det bara att ta fram städgrejerna och fixa till då dottern och stora barnbarnet kommer hem från Australien…landar på Arlanda på måndag morgon och det ska bli kul, ett år har gått sen vi sågs.

  Jag tror att alla människor besöker Ulriksdals slottsträdgård. Beror det på att Bosse gjort reklam för sig och trädgården i äntligen hemma tro 🙂
  Själv har jag aldrig varit dit, men till Rosendals trädgård på Djurgården och där var det mysigt och lite gammeldags…det kan jag rekommendera om du inte redan varit där.

  Lång kommentar blev det men det får du stå ut med 🙂
  Kram Stina

  Svar
 • 9 juni 2009 kl. 20:11:57
  Permalänk

  Grattis till din examen! Feng Shui och Ulriksdals Trädgårdar låter helt underbart tycker jag!!

  Tack för din fina kommentar hos mgi.

  🙂

  Svar
 • 11 juni 2009 kl. 22:09:23
  Permalänk

  Välkommen tillbaka ifrån storstan!

  Vilken söt liten kisse ni har passar. Själv ska jag oxå vara kattvakt och hundvakt till helgen, 2 katter o 2 labradorer (tack o lov att det inte är en Rhodesian Ridgeback, vart ägare till en själv och de är inte den enklaste hundrasen (-: ) Pappa ska cykla Vättern så det blir kort passning och på hemmaplan.

  Ha en fin helg, fastän det ska regna…

  Kram
  Jenny

  Svar
 • 13 juni 2009 kl. 10:10:03
  Permalänk

  Sååå häftigt! Jag läste din kommentar på min blogg – du har oxå anknytningar till Posten. Jo, kassatjänsten i bilarna hos oss lades ner helt i november i fjol. Känns lite skumt att köra nu utan att göra kassaredovisningen. Sååå lugnt det är dessutom vid pensionen… OjOj! Jag älskar att köra lbb! Underbart jobb!

  Kram
  Jenny

  Svar
 • 15 juni 2009 kl. 21:20:00
  Permalänk

  Vad kul att ha varit till Ullriksdals slottsträdgård. Vi ska försöka åka dit vi med!!!
  Ha det bra!
  Kraaaaaam

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *