Lördag 25 juli

Hej allesammans !

Nu har jag haft en riktigt lång och skön paus från skrivandet på min sida. I stället har jag hunnit med att sy lite och njuta av sommaren. Det har blivit en hel del handsömnad på sista tiden. Tycker att det är väldigt rogivande. Det tar tid men varför skall allting gå så fort ? Håller just nu på med ett täcke som sys av sexkanter ( för hand ) så det kommer att ta tid innan jag kan visa det här. Hoppas att det skall bli klart till vintern. Jag har också sytt en handväska och ett babytäcke, men de har jag sytt på maskin.

Babytäcke fotograferat i min trädgård.

3 svar på ”Lördag 25 juli

 • 28 juli 2009 kl. 22:36:19
  Permalänk

  Hej på dig.

  Vilket fint lapptäcke du sytt, jag vet vilket jobb det är och vilken tid det tar.
  Jag har sytt några stycken små på maskin, men aldrig något för hand…har nog inte tålamod till det 🙂
  Är det lilla barnbarnet som skall ha det som du visar här, eller har du redan sytt ett tidigare?

  Ha en fortsatt bra vecka och hoppas att solen skiner på dig 🙂
  Kram Stina

  Svar
 • 1 augusti 2009 kl. 17:04:20
  Permalänk

  Så vackert! Ser fram emot min lapptäckskurs jag ska börja på i höst! Ha en fortsatt fin sommar!

  Kram
  Jenny

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *