Onsdag 7 jan

Det råder kaos i mitt arbetsrum. Fick ett ryck efter nyår och la ut en bokhylla från mitt arbetsrum på Blocket. Tänkte att det kan ju ta ett tag innan den blir såld, så det är bäst att börja i tid. Dagen efter blev den såld så det var bara att stapla böckerna på golvet tills vidare. Jag har två andra hyllor som ska in, problemet är bara att jag skall måla dom först. Vita såklart, vad trodde ni.

Hoppas att snart kunna återkomma med lite snyggare bilder från mitt arbetsrum.  Det är så här det blir när man skall rensa i röran, suck. Nu har jag press på mig att bli klar i alla fall.

3 svar på ”Onsdag 7 jan

 • 7 januari 2009 kl. 22:15:31
  Permalänk

  Kolla ja! Så ska det se ut när man rensar och gör om. Då blir det härligt när man är klar! Kramis gumman:-)

  Svar
 • 7 januari 2009 kl. 23:24:19
  Permalänk

  Hej!
  Här ser det ut som hos mig, fast jag önskar att det bara var i ett rum som jag stökat till. Jag håller på mest överallt känns det som. Vilken tur att du fick hyllorna sålda så snabbt. Det är ju ändå det som är huvudsaken, sen får det väl ta den tid det tar med målningen.

  Lycka till med allt fixande nu!
  Kram
  Karin

  Svar
 • 8 januari 2009 kl. 21:36:47
  Permalänk

  Ha ha kul att se att någon annan har kaos, här är det ständigt kaos, förstår inte att man inte kan ha mer ordning!
  kram

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *