Vinter i Skåne

I dag snöar det i mellersta Skåne. Det  blir ett tunt fint täcke så allt ser mycket ljusare och trevligare ut. Det får bli lite bilder från trädgården för inomhus rotar jag runt överallt och jag släpar hem Blocket ”fynd” så här känns lite stökigt. Men det kommer interiör bilder så snart jag kommer lite i ordning. Inte ens tulpaner till bordet har jag köpt. Har sett en del tjusiga sådana på vissa bloggar, men jag har en kattpojke som är fullkomligt tokig i snittblommor. Han nöjer sig inte med att lukta på dem som tjuren Ferdinand, nej då. Han hoppar upp på bordet i ett obevakat ögonblick, tar en i munnen och slänger ner den på golvet. Sådär håller han på tills han blir upptäckt eller vasen är tom.  Jag får hitta på något sätt att fixa det, ställa en fågelbur över vasen eller något liknande. Tar tacksamt emot tips.

Här kommer lite vinterbilder från min trädgård

4 svar på ”Vinter i Skåne

 • 3 januari 2009 kl. 18:35:40
  Permalänk

  Heeeej! Vilken fin gunga!!!!!! Den finaste jag sett!!
  Vad intresant att läsa till feng-shui konsult, då måste ni lära er mycket roligt va??? 🙂
  Det är himla intressant med tankens kraft!!!! Har du några förslag på bra böcker?

  Kraaaam

  Svar
 • 3 januari 2009 kl. 20:50:52
  Permalänk

  Hejsan!
  Vilka underbara bilder…
  Busig katt du har – har inte det problemet med min Sune, han orkar inte, finns ingen slöare…
  Vet nog inte vad du ska hitta på, men det där med en bur över är väl smart…
  Kramar/Annelie

  Svar
 • 3 januari 2009 kl. 23:25:49
  Permalänk

  Heeeej igen!!
  TACK så jätte mycket för tipset på boken! Rensa i röran!Jag har faktiskt hört talas om den så den ska jag verkligen köpa!!! Allt sådant är ju såååå intressant ju!!
  kram på dig

  Svar
 • 4 januari 2009 kl. 00:55:45
  Permalänk

  Hej på dig och tack för din fina kommentar! Ååå vilka underbara bilder du visar från din trädgård, gungan är ju underbar…..

  Kram Linda

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *