Värkbruten

Ja det var dom hyllorna. Lyckades skaffa mig en inflammation i vänster arm trots att jag inte är vänsterhänt. Mycket märkligt. Har lagt ner projektet så länge. Det kommer fler dagar förhoppningsvis. Man får ta det lite lugnt framöver, och göra som Jerome K Jerome sa: ”Jag gillar arbete. Det fascinerar mig. Jag kan sitta i timtal och titta på”……………..kram Mia

5 svar på ”Värkbruten

 • 14 januari 2009 kl. 23:07:31
  Permalänk

  Men vilken otur! Jag hoppas du blir bättre när du fått vila lite! Och jag hoppas också ni får ner lite av solen till er!

  Var rädd om dig!

  Kramar
  Karin

  Svar
 • 15 januari 2009 kl. 16:01:04
  Permalänk

  Så synd att du fått ont… hoppas det går över snart.
  Hihi, citatet var kul!
  Kram
  Marie

  Svar
 • 15 januari 2009 kl. 20:13:21
  Permalänk

  Usch, det låter inget vidare. Hoppas det är bra med dig förutom inflammationen!

  Svar
 • 15 januari 2009 kl. 21:14:57
  Permalänk

  Kära ”syster”!
  Det gör mig ont att höra om din värkande arm. Hoppas du snart blir bra igen. Det är så frusterande när man inte kan syssla med det man så gärna vill. Jag lider med dig.Jag har inte fått tillbaka min symaskin ännu, Gud vad jag längtar efter den.
  Krya på dig
  Syrran

  Svar
 • 18 januari 2009 kl. 12:45:29
  Permalänk

  Hej Mia!!

  Kul att du hittade till min sida!! =) Husen kommer från Danmark och kostar 1600 kr..kostar ca 300 kr att skicka. Huset är stort ca 1 m högt..väldigt gediget och hållbart!!

  Säkert en dröm för småflickor!! =)..eftersom att jag inte har någon flicka ti-hi..brukar jag sätta det på konsoller och ha handdukar i det..när det inte är jul, för då är det ett ljushus!!

  Kram så länge! Malin

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *