Grå tisdag

Vaknade av att hela sovrummet skakade 06.18. Trodde att någon jättestor transport av hus var på gång. Bor nämligen i ett nytt område där inte alla hus har kommit på plats ännu. Döm om min förvåning när jag senare hör på radion att det varit jordbävning. Sådant tror man ju inte kan hända här i vårt lilla trygga hörn av världen. Usch vad man känner sig liten när naturens makter kommer i gång. Vår ena katt har varit väldigt orolig hela morgonen så jag hoppas att det inte betyder att det skall komma fler skalv. Djuren brukar ju vara extra känsliga för naturkatastrofer.

Vädret här i Skåne är det vanliga. Grått, grått så långt ögar kan nå. Det blir inte ljust på hela dagen. Det är tur att man har julpyntat med ljusstakar för dem får man ha tända hela dagen för att få lite ljus. Nu skall  jag fortsätta sy på mitt lapptäcke. Kommer att lägga ut bilder på det efter jul. Ännu så länge är det en hemlis.

2 svar på ”Grå tisdag

  • 16 december 2008 kl. 12:57:20
    Permalänk

    Läste på dn.se i morse om skalvet. Epicentrum verkar ha legat runt Sjöbotrakten, så det var ju inte så långt ifrån er då egentligen, så det är kul att höra att huset inte rasat i alla fall. Hoppas Felix känner sig bättre sen, och inte går runt och är orolig hela dagen.

    Ett hemligt lapptäcke låter spännande också =)

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *