Feng Shui

Ja nu närmar det sig avslutning på min utbildning till Feng Shui konsult. Det känns lite vemodigt och samtidigt nervöst. Jag pluggar varje dag och tittar igenom gamla anteckningar, hjälp vad mycket vi har gått igenom som vi skall kunna nu. Hoppas att någonting har fastnat i min teflonhjärna. Det kommer att visa sig nästa lördag då vi har vårt stora prov.

Här hemma håller jag fortfarande på att möblera om. Ju mer jag lär mig ju mer ser jag vad som kan göras bättre. Jag har verkligen börjat inse vad färger betyder för helheten och harmonin. Jag har alltid älskat att jobba med färg i heminredning men det är viktigt att de hamnar på rätt plats Färger är verkligen själens vitaminer.

Jag säger som Albert Einstein : ”Fantasi är viktigare än kunskap”.

Ha en riktigt skön helg allesammans.

 

En bild på mysiga Maja i min famn.

6 svar på ”Feng Shui

 • 15 maj 2009 kl. 22:27:39
  Permalänk

  Ojojoj…prov, det skulle inte jag fixa…Önskar dig lycka till och du kommer säkert att bli ”godkänd” Feng Shui konsult.
  Plugga på nu 🙂

  Kram Stina

  Svar
 • 17 maj 2009 kl. 21:18:52
  Permalänk

  Hej Mia!
  Jag önskar dig all lycka till på lördag men du klarar det galant!!!
  Kram
  Kerstin

  Svar
 • 17 maj 2009 kl. 22:20:46
  Permalänk

  Hej!

  Åh, nog är det väl spännande ändå. Tänk att du snart är klar och kan börja använda alla dina kunskaper på ”riktigt”.

  Jag önskar dig all lycka med provet!

  Många kramar
  Karin

  Svar
 • 22 maj 2009 kl. 15:14:47
  Permalänk

  Härliga Maja, vilken gooooding.
  Du feng shui är väl intressant va, det skulle jag vilja lära mig!!!!
  Kraaaaaaam

  Svar
 • 28 maj 2009 kl. 19:26:11
  Permalänk

  GRATTIS!!!
  Det klarade du hur enkelt som helst ju!

  Jag är så impad av dina alster, väntar med spänning på min ”väska”!

  Vi hörs!

  Henrik

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *