Quiltträff

I söndags var jag på quiltträff i Oderljungamölla i Oderljunga i Skåne. Vi var ca 55 st quiltintresserade kvinnor som träffades för att lära och se lite nya tekniker. Det är Margareta som har butiken Quilthjärtat i Perstorp http://www.quilthjartat.se/ som arrangerar och håller i alla trådar.

Innan träffen, kunde de som ville köpa ett paket med tyger för att vara med i en utmaning. Man fick sy precis vad man ville, men tygerna i paketet måste vara med i det man sydde. Därutöver fick man lägga till två egna tyger. Sedan lämnade man in sina alster anonymt på quiltträffen där varje arbete fick ett eget nummer. Därefter röstade man på det föremål som man tyckte bäst om genom att skriva numret på en lapp och stoppa det i en korg. Margareta fick sedan räkna samman rösterna och utse vinnarna. Det fanns 1:a, 2:a och 3:e pris. Gissa vem som vann 1:a priset ( ett presentkort hos Margareta) ? Helt rätt. JAG. Jag trodde inte mina öron när Margareta läste upp mitt namn. Min väninna fick puffa på mig så att jag reste  mig och tog emot mitt pris. Tack alla snälla som röstade på mitt bidrag. Jag blev otroligt glad.

Denna lilla väska med ängel var mitt bidrag till tävlingen.

Kommentarer

4 kommentarer till “Quiltträff”

 1. Stina-Hemma på Landet 28 april 2009, 19:09:07

  Du kan då verkligen sy du. Det är då säkert.:-) Kram

 2. Stina 28 april 2009, 22:35:38

  Hej på dig :)

  Grattis till vinsten, vad duktig du är på att quilta…jättefin väska…kan man få beställa ett överkast…vill ha ett i vitt och beige :)
  Spikmattan är toppen, visst sitter den fast lite när jag ska resa mig upp men den lossnar ganska så lätt *fniss*.

  Ha det bäst!
  Kram stina.

 3. Cicki 29 april 2009, 13:32:07

  Grattis. Vad fin väskan är. Det är ju självklart att du skulle vinna med ett sådant fint bidrag….:-)

 4. Flisan 29 april 2009, 21:02:45

  Vilken liten pärla du har där till väska……..

  Skönt att du mår bättre också!

  Trevlig Valborg!

  Kram

  Flisan

Lämna ett svar