Feng Shui

Ja nu närmar det sig avslutning på min utbildning till Feng Shui konsult. Det känns lite vemodigt och samtidigt nervöst. Jag pluggar varje dag och tittar igenom gamla anteckningar, hjälp vad mycket vi har gått igenom som vi skall kunna nu. Hoppas att någonting har fastnat i min teflonhjärna. Det kommer att visa sig nästa lördag då vi har vårt stora prov.

Här hemma håller jag fortfarande på att möblera om. Ju mer jag lär mig ju mer ser jag vad som kan göras bättre. Jag har verkligen börjat inse vad färger betyder för helheten och harmonin. Jag har alltid älskat att jobba med färg i heminredning men det är viktigt att de hamnar på rätt plats Färger är verkligen själens vitaminer.

Jag säger som Albert Einstein : ”Fantasi är viktigare än kunskap”.

Ha en riktigt skön helg allesammans.

 

En bild på mysiga Maja i min famn.

Kommentarer

6 kommentarer till “Feng Shui”

 1. stina 15 maj 2009, 22:27:39

  Ojojoj…prov, det skulle inte jag fixa…Önskar dig lycka till och du kommer säkert att bli ”godkänd” Feng Shui konsult.
  Plugga på nu :)

  Kram Stina

 2. Stina-Hemma på Landet 15 maj 2009, 22:59:09

  Den där Maja ser ut att ha det härligt.:-) Kram

 3. Kerstin 17 maj 2009, 21:18:52

  Hej Mia!
  Jag önskar dig all lycka till på lördag men du klarar det galant!!!
  Kram
  Kerstin

 4. Karin 17 maj 2009, 22:20:46

  Hej!

  Åh, nog är det väl spännande ändå. Tänk att du snart är klar och kan börja använda alla dina kunskaper på ”riktigt”.

  Jag önskar dig all lycka med provet!

  Många kramar
  Karin

 5. Zinkis 22 maj 2009, 15:14:47

  Härliga Maja, vilken gooooding.
  Du feng shui är väl intressant va, det skulle jag vilja lära mig!!!!
  Kraaaaaaam

 6. Den 4:e....... =) 28 maj 2009, 19:26:11

  GRATTIS!!!
  Det klarade du hur enkelt som helst ju!

  Jag är så impad av dina alster, väntar med spänning på min ”väska”!

  Vi hörs!

  Henrik

Lämna ett svar