Feng Shui

Nu har det varit det 4:e blocket av 5 i min Feng Shui utbildning. Tänk att vi snart skall vara färdigutbildade och certifierade konsulter. Om bara tre veckor är allt över, då skingras vi 8 i gruppen åt olika håll. Fast vi har mycket planer för framtiden och gemensamma projekt som jag inte tänker avslöja här och nu. Så vi kommer att fortsätta att hålla kontakten. Det är en fantastisk kurs på många sätt och vi har blivit en homogen grupp . Vi har utvecklats otroligt mycket, var och en på sitt vis. När jag började kursen trodde jag i min enfald att det bara handlade om inredning. Tänk så fel jag hade. Feng Shui är en livsstil och när man börjar förstå vad det handlar om, är det SÅÅ spännande. Man vill bara lära sig mer och mer. Hoppas att det blir fortsättningskurser för man blir aldrig fullärd inom detta område.

Läste några tänkvärda rader i DN i dag:

                      DYGDENS PRIS

                      Den människa som duktigt spar

                      och gnetar livet ut 

                      har ganska mycket roligt kvar

                      när livet väl är slut.

                                                        Holmberg

Kommentarer

7 kommentarer till “Feng Shui”

 1. Stina-Hemma på Landet 5 maj 2009, 13:50:23

  En stor kram till dig.:-)

 2. Cicki 5 maj 2009, 14:02:13

  Vilka bra och tankevärda ord.

 3. Stina 7 maj 2009, 20:31:16

  Hej Mia!

  Tänkvärda ord…jag försöker göra som jag vill NU :)
  Visst finns det en del måsten men jag försöker
  att sortera bland dessa.
  Man lever bara en gång och det är här och nu.
  Värst vad det lät högtravande då *fniss*

  Ha en bra helg!
  Kram
  Stina

 4. Nina Ninx 11 maj 2009, 02:01:04

  Hallå Mia!

  Vad roligt att äntligen få se din hemsida :-)
  Själv håller jag på Richard Bach vad gäller ”måsten” – det finns inga i vår mening, utom de vi eventuellt skapar själva. Har du läst något av honom? ”Illusioner” är en helhärlig liten bok, och ”Måsen” är förstås en klassiker…

  Hoppas allt är fint hos dig!
  Kramar Nina

  PS. Konstrunda, konstrunda! 😉

 5. Åsa 17 maj 2009, 21:01:17

  Så glad jag blir av att ha hittat en feng shui-expert. Har varit inne på det lite grann men tycker att det är ganska krångligt så jag länkar till dig och kan kanske snappa upp ett och annat.
  PS Vi har vit ytterdörr till blekgult hus. Blir det bättre feng shui om vi målar den röd?:-)
  Ha en bra kväll
  Kram/Åsa

 6. Pia Johansson 18 maj 2009, 09:16:56

  Hej Mia!
  Jag har haft tankar på att gå en utbildning i feng-shui i flera år men av olika anledningar har det inte blivit av…men nu börjar det bli dags att kolla upp olika alternativ. Därför blev jag intresserad av vad du går för utbildning…du verkar så nöjd och det skulle ju vara toppen med lite information :)
  Mvh Pia

 7. tussegumman 3 juni 2009, 21:03:30

  Söt katt! Hoppas att allt är väl med dig! Jag har precis börjat slappna av efter en lyckad student/Kramar Tussegumman

Lämna ett svar